F Cube is een multimedia bedrijf wat zich bezig houdt met grafisch ontwerp, webdesign, audio & video montage.

 

Gaat u een bedrijf beginnen, of is uw bedrijf toe aan vernieuwing? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw bedrijf een professionele 'look' te geven. Of het nu gaat om de presentatie van uw visitekaartje, website, brief- factuurpapier of om de decoratie van uw bedrijf (gevelreclame, muurschilderingen, etc.) of om je product d.m.v. een video te promoten. F Cube werkt in goede samenwerking om jouw wensen te vervullen.

 

 

 

 

 

 

Grafisch ontwerp kom je overal tegen. Wij helpen je graag met wat je nodig hebt. Of het nu gaat om een onderneming die een logo, visitekaartje, website nodig heeft of iemand die reclame voor zijn restaurant wil maken.

 

Wij hebben allerlei verschillende soorten grafische producten gemaakt en staan altijd open voor nieuwe ervaringen.

 

Wij werken ook samen met een kunstenaar (Hans van Odijk) welke o.a. gespecialiseerd is in portretten en muurschilderingen.

 

Een greep uit onze opdrachten: volledige huis stijl, logo's, visitekaartjes, briefpapier, envelop design, reclame folders/flyers/posters, DVD/CD covers, DVD/CD opdruk, uitnodigingskaarten.

 

Hieronder zijn enkele ontwerpen weergegeven (klik op de afbeelding om het te vergroten).

 

Andere ontwerpen


Logo's

 

 

 

Flyers

 

 

 

Folder (Z design)

 

Wetenschappelijke poster

 

Huwelijks uitnodiging

 

DVD covers

 

 

 

 

 

F Cube verzorgt ook websites die voldoen aan de standaard van vandaag. Tegenwoordig gebruikt men vaak smartphones en tablets om op internet te surfen. Doordat deze schermen aanzienlijk kleiner zijn dan een computermonitor worden websites nu met een nieuwe techniek ontworpen die zich aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker, dit heet 'responsive design'. Hierdoor heeft de grootte van het scherm geen invloed meer op de leesbaarheid van de website, de gebruiker zal altijd een prettige leeservaring hebben. Kijk hieronder voor verschillende voorbeelden van websites.

 

Voordat de website ontworpen wordt, bieden wij vrijheid in het samenstellen van het juiste pakket waarop uw website zal draaien (denk aan ruimte, mailbox, etc.). Dit zullen we in goed overleg met u samen doen.

 

 

 

Voorbeelden van verschillende websites

Klik op de afbeelding om naar de website te gaan


HELD Personal Training

HELD Personal Training website


Thekla Pedicure

Thekla Pedicure website


De Wandafwerkingsspecialist

De Wandafwerkingsspecialist website


Familie & Strafrecht Advocaat Flokstra

Familie & Strafrecht Advocaat Flokstra website


De Waterval

De Waterval website

Vinci Focus

Vinci Focus website


 

 

 

Door de jaren heen heeft Florian Flokstra aardig wat geluidsbewerking ervaring opgedaan. Zo heeft hij gehele geluidssporen van danstheatervoorstellingen van Stichting Dance-X-Pression gemaakt (zoals muziek mixen, special effects toevoegen e.d.). Hiernaast mixt hij ook stukjes voor verschillende dansscholen waaronder Dance Masters Kolmschot.

 

Met deze ervaring op zak, wil hij je graag van dienst zijn met wat dan ook maar met geluid te maken heeft.

 

 

 

 

 

F Cube biedt de mogelijkheid om verschillende soorten videofilm's te maken. Om dit tot een professioneel niveau te tillen doen wij dit in samenwerking met RubiesVision.

 

Denkt u bijvoorbeeld aan een video om producten te promoten, een bedrijfsvideo voor personeel of een instructievideo van ingewikkelde apparatuur. Maar U kunt o.a. ook bij ons terecht om van al uw oude video-opnames een leuke homevideo, of bruiloftsvideo te laten maken.

 

Verschillende videoproducties

 

Promotievideo van de master studie "Nanotechnology" op de Universiteit Twente

 

Promotievideo van de bachelor studie "Advanced Technology" op de Universiteit Twente

 

Bedrijfsvideo van een Duitse bloemen groothandel

 

 

 

 

Contact informatie

KvK: 55919480
BTW: NL104068425B01

Kantoor Nederland

Florian Flokstra
Akkerkers 33
7577 DK, Oldenzaal
Nederland

Telefoon: 0031622780635
Email: florianflokstra@fcube.nl
Skype: florianflokstra


F Cube is opgericht door Florian Flokstra.

Florian heeft Kunst & Techniek en Media Engineering op het HBO in Enschede gevolgd. Hier heeft hij in verschillende gebieden ervaring opgedaan. Grafisch ontwerp, web design, audio/video editing waren de belangrijkste onderdelen van de studie.

Gedurende de jaren heeft hij van allerlei grafische ontwerpen gemaakt, muziek gemixt en gecomponeerd, dit alles gebeurde als hobby.
Hij heeft een leuke stage gelopen bij SBS. Hier heeft hij onder andere voor Hart van Nederland en Shownieuws gemonteerd.

Na het helpen opstarten van een videoproductie bedrijf, waarbij hij een aantal promotievideo´s gemaakt heeft, werd het tijd om een eigen bedrijf te starten die al zijn interesses overkoepelen.

Na enige voorbereiding ontstond F Cube. Deze naam staat voor de initialen van zijn naam, die beginnen namen allemaal met de letter F. Cube staat voor kubus, en in het engels wordt zo de derde macht aangeduid, F.F.F = F Cube.